معاونت دانشجویی
 
EnAr ورود 0

دانشگاه هرمزگان دارای یک غذاخوری مرکزی می باشد که در هر وعده غذایی 2000 پرس پخت و توزیع می نماید.

 

کار اصلی و مهم اداره تغذیه پخت و توزیع غذا می باشد، در ذیل به مواردی از وظایف این اداره پرداخته شده.

1- نظارت بر عملکرد پیمانکار سلف سرویس در کلیه مراحل پخت و توزیع غذا (کمیت و کیفیت، نوع و مارک و استانداردهای غذایی و بهداشتی مواد اولیه، بهداشت و...)مطابق مفاد قرارداد منعقده و انجام کامل آن بصورت مستقیم با بررسی های حضوری.

2- انجام امور تسویه فارغ التحصیلی دانشجویان.

3- نظارت بر کیفیت و کمیت غذا

4- انجام ثبت نام دانشجویان، کارکنان و هیات علمی در سامانه تغذیه

 

آخرین ویرایش 22 شهریور 1404
0   0
بازدید امروز: 41    بازدید کل: 41