معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان به مناسبت شهادت یحیی سنوار

در پی به شهادت رسیدن یحیی سنوار، رهبر حماس، که نماد ایستادگی و استقامت در برابر ظلم و تجاوز رژیم صفاک صهیونیستی بود، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان بیانیه ای را صادر کردند.

بسم الله الرحمن الرحیم

مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا - سوره احزاب آیه 23

... و باز هم آیه 23 سوره احزاب... باز هم مردی دیگر...

چه خوش گفت سردار شهیدمان:

رقص و جولان بر سر میدان کنند                 رقص اندر خون خود مردان کنند

چون رهند از دست خود دستی زنند             چون جهند از نقص خود رقصی کنند

شهادت مجاهد و فرمانده بزرگ مقاومت، رئیس دفتر سیاسی حماس یحیی سنوار، شهیدی که در اردوگاه متولد، 23 سال جوانی خود را در زندان و پس از آزادی تا دیروز پیوسته حیات و زندگی‌شان را در میدان نبرد و کارزار جهاد سپری کردند را به مردم و رزمندگان فلسطین، امت اسلامی و بالاخص حضرت ولی عصر ارواحنافداه و رهبر معظم انقلاب تسلیت عرض می نماییم.

قطعا خون شهیدان مقاومت ما‌ را در مسیر ایستادگی و حذف رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی از کره خاکی مطمئن تر می‌کند.

|. انجمن اسلامی دانشجویان مستقل .|

بازدید امروز: 13    بازدید کل: 100